Richard van der Zee

Architect i.o. en Grafisch vormgever. Goedendag en welkom op mijn portfolio site. Hier wil ik graag laten zien waar ik mee bezig ben.

Apocalyps.

Een mooi woord met een verkeerde associatie. Het woord wordt vaak gebruikt in de vorm van de einde der tijden. Eigenlijk is het woord veel mooier dan dat! In het oudgrieks betekent het namelijk een onthulling. Een moment waarop het niet meer zo zal zijn als daarvoor. Dit woord hoorde ik op de radio nadat ik een les over het proces van ontwerpen had gehad. Hierdoor besefte ik mij dat een ontwerpproces een aaneenschakeling van apocalypsen is. Elke lijn die gezet kan worden kan openbaring veroorzaken. Dus in plaats van bang te zijn voor een apocalyps hoop ik dat ik er nog veel zal krijgen.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Richard van der Zee

Thema door Anders Norén