Richard van der Zee

Architect i.o. en Grafisch vormgever. Goedendag en welkom op mijn portfolio site. Hier wil ik graag laten zien waar ik mee bezig ben.

Ieder week lukt me niet

Ik had het idee iedere week een bericht te plaatsen om te laten zien wat mijn inspireert. Dit schiet er helemaal bij in omdat ik het erg druk hebt, of het mezelf iniedergeval druk maak.

Maar iemand die me inspireert is Jon Olsson. Deze dagelijkse vlogger doet van alles, en alles moet ook goed. Dat is goed te zien aan zijn vlog zeer mooie beelden en hoge kwaliteit. Dat moet iedereen tog ook doen, als je iets doet probeer dan ook de beste te zijn! Kijk bijvoorbeeld zijn huis in Marbella op de foto hieronder.

En zijn, ondertussen wereldberoemde, Lamborghini.

Voor zijn video’s klik op de link hieronder.

https://www.youtube.com/user/JonOlssonVideoBlog

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2023 Richard van der Zee

Thema door Anders Norén